Telefon: +45 33 32 83 11 (tirsdage) | E-mail: folkevirke@folkevirke.dk | CVR nummer 55704414

Kvinderstemmer

"Kvindestemmer"

Et kunstnerisk samspil mellem forskellige, kunstneriske udtryksfomer

Idéen med det traditionsrige ”Kvindestemmer” er at give direkte møde over scenekanten mellem skabende kunstnere og publikum, on location. Det er inspirerende både for kunstnerne og for de lydhøre tilstedeværende at befinde sig sammen i rummet, og det stiller store krav til lokalet. Ikke mindst fordi ”Kvindestemmer” har både musikere og deres instrumenter, forfattere, der læser op og somme tider performer anderledes - og billedkunstnere med visning af værker på det store lærred på programmet. Men også krav, fordi publikum er placeret i lokalet omkring små borde. Der skabes herved en fri caféstemning, som glæder og stimulerer.

Derfor har det været og er fortsat en stor glæde for arrangører såvel som for optrædende og publikum, at lokalet i Hotel Cecil netop byder på denne ultimative oplevelse.

Med arrangementet ”Kvindestemmer” føjes endnu en kulturel facet på højt kunstnerisk niveau til Kvindernes Bygnings egenart. Og Hotel Cecil støttes i sit virke på en måde, der kan trække et publikum, som er typisk 60+ indendørs.

Arrangørerne arbejder frivilligt og uden honorar, men til gengæld intenst på at finde både nye kunstnere og ældre, og derved skabe et varieret program, som kan give publikum store oplevelser.

Kvindestemmer arrangeres i et samarbejde med Dansk Blindesamfunds Kvinder, Dansk Kvindesamfund og Kvindelige Kunstneres Samfund og Kvinder i Musik.