Folkevirke København, i samarbejde med Amal Hayat Denmark og Interkulturel Kvinderåd ”Spændende indblik i dansk og arabisk musik”
Information
  • 06-03-2022 - 06-03-2022
  • 11:00 - 16:00
  • Folkevirke i Emma Gads mødelokale 3. sal, Niels Hemmingsens Gade 10, i København K
  • Det er gratis at deltage, men tilmelding til Folkevirke er nødvendig.

Detaljer

Ny dato kommer til marts 2022.

Folkevirke København, i samarbejde med Amal Hayat Denmark og Interkulturel Kvinderåd inviterer  til: ”Spændende indblik i dansk og arabisk musik” søndag den 6. marts 2022, kl. 11.00-16.00.

Mødet indledes med, at Bilal Irshe giver eksempler på arabisk musik og giver deltagerne et indblik i den særlige arabiske musiktradition.

Efter frokosten kommer korleder for Verdens Sirener, Maria Kynne. I sin musikalske gennemgang af dansk musiktradition tager hun udgangspunkt i højskolesangbogen og foretager forskellige punktnedslag i den.

Eftermiddagen afsluttes med, at der dannes et fælles sangkor.

Det er gratis at deltage, men tilmelding til Folkevirke er nødvendig.

En bindende tilmelding 4 dage før arrangementet på mail til: folkevirke@folkevirke.dk

Ved tilmelding oplys venligst navn/navne og mail.

I vil modtager en bekræftelse på tilmeldingen.

 

Informationer om de to kunstner:

Bilal Irshed er palæstinensisk-dansk oud-spiller og komponist, og har de sidste 13 år haft base i Danmark. Han er født og opvokset i Daburiyya i det nordlige Galilæa, og flyttede senere til Jerusalem for at studere oud på konservatoriet for musik og dans. Han er anerkendt for at have sin egen unikke fortolkning af mellemøstlig musik. Hans kunstneriske virke har fokus på at skabe interesse for den klassiske og kvalitetsbevidste dimension af mellemøstlig musik og kultur. 

Maria Kynne har skrevet sange siden 1986. Hun har hoved sagligt komponeret og skrevet tekster til sig selv og egne ensembler. Har derudover skrevet tekster til Thomas Reil, Katrine Madsen og melodier til Iben Krogsdals salmer og børnesange. Har også har skrevet musik til børneforestillingen ”snedronningen og Ørkenprinsessen” og tekst til en sats i John sunds nye værk ”Impressions” blev udgivet i 2013. På tiden koncentrerer hun sig om at nye salmemelodier til bl.a. Iben Krogsdals salmetekster og korarrangementer til diverse kor.