På danskIn EnglishEn françaisIntranet

Folkevirkes Digitale brevkasse på Facebook

12. november 2021

Nyhed - "Den digitale brevkasse"

Klik på linket for at læse hvordan du bliver medlem af gruppen.
(opstår der problemer send mail folkevirke@folkevirke.dk

Med denne nye side vil vi gerne tage et større skridt ind på den digitale, folkeoplysende scene.

Folkevirke er i gang med et nyt projekt, som alene skal udvikle sig her på Facebook.

Det gennemføres under navnet "Den digitale brevkasse". Folkevirke ønsker at opbygge et fællesskab mellem bedstemødre og mødre via Facebook.

Vi vil oprette den Digitale Brevkasse som en lukket debatgruppe på Facebook.

Her vil vi oprette et lukket chatroom, hvor vi lægger op til, at deltagerne vil kommunikere med hinanden, stille spørgsmål og kommer med ønsker til indholdet af brevkasse.

Den første elektroniske aktivitet er - den digitale brevkasse, hvor vi nu inviterer til debat om en lang række vedkommende emner.

Vi slår debatemne op og inviterer så alle medlemmer til at komme med deres synspunkter, holdning og forslag. Folkevirke glæder sig meget til at se, hvordan debatterne udvikler sig.
Den digitale brevkasse er et lukket forum, hvor kun medlemmerne kan deltage - og det er også kun medlemmerne, der kan se, hvad hinanden skriver. Det er Folkevirke, som er moderator og dermed den forening, der sikrer en god og givende debatform.

Folkevirke håber, at I i dette forum vil være med til at debattere de emner, Folkevirke tager op.

Der vil i alle Folkevirkes opslag blive stille et spørgsmål, som vi håber I vil være med til at debattere. Det er planen, at vi løbende vil samle op på indlæg og kommentarer og efter et års tid samle hovedpunkterne i et ide- og inspirationshæfte, som bliver smukt layoutet og præsenteret i en pdf-fil. Den vil kunne downloades og printes – formentlig sørger Folkevirke for et print af hæftet, som så kan udleves gratis til alle interesserede

Medlem af Dansk Folkeoplysnings Samråd