På danskIn EnglishEn françaisIntranet

Folkevirke Herning - Sommerudflugt 13. maj 2019

13. maj 2019

Folkevirkes sommerudflugt går i år til Vestermølle, Skanderborg og en tur rundt i Søhøjlandet med guide.

 Vi mødes på parkeringspladsen ved Holmparken, Viborgvej, busafgang kl. 9.00 og kører til Vestermølle, som ligger smukt ned til Skanderborg Sø. Her mødes vi med vores guide Jørgen Lund Christiansen, formand for Vestermølle Møllelaug.

Fra kl. ca. 10.30 vil han tage os med på en rundvisning. Vi vil få et indblik i andelsbevægelsens store betydning for landbruget og samfundet i det hele taget. I det gamle kornmagasin, hvor der i dag er Virtuelt Museum, får man et spændende indblik i de sidste 500 års danmarkshistorie set fra Vestermølle. 

Efter rundvisning i Vestermølle er der middag inkl. 1 øl/vand eller 1 glas vin på Restaurant Vestermølle. Herefter går vi igen i bussen og kører en tur rundt i Søhøjlandet med Skanderborg Kommunes tidligere kultur- og borgerservicechef Svend Erik Jensen som guide. Vi afslutter dagen på Vestermølle igen. Der vil være ”tag selv” kaffe med kringle. 
Tillader vejret det, kan det foregå udendørs. 

Denne dejlige tur – med forventet hjemkomst ca. kl. 17.00 – koster for medlemmer af Folkevirke 325 kr. og for ikke-medlemmer 400 kr. I prisen er inkluderet: bustur, guider, middag incl. 1 øl/vand eller 1 glas vin og kaffe med kringle. Man må gerne selv tage kaffe med til busturen. Bindende tilmelding og betaling senest den 18. marts 2019.

Medlem af Dansk Folkeoplysnings Samråd