På danskIn EnglishEn françaisIntranet

Folkevirke - Bedsteforældre børnebørn lejr

14. oktober 2019

Sjove oplevelser med børnebørn

Folkevirke inviterer til en spændende uge fra den 14.-18. oktobr 2019

I efterårsferien, altså i uge 42 afholder Folkevirke den traditionsrige Bedstemor/børnebørn lejr. Bedstemor fortolker vi bredt, der er tale om en generationslejr.

Lejren holdes fra mandag til fredag i en af Københavns Lærerforenings kolonier, kolonien hedder Strandlyst og ligger i Lohals på Langeland. Vi bor lige ud til Storebælt, sidste år kunne vi nyde nogle fantastiske solnedgange, det håber jeg også vi får mulighed for at se i år. Se mere om stedet på www.kolonierne.dk 

Hvad laver vi på BB lejren?

Leger inde og ude, klipper og klistrer, bager, laver mad, tager på udflugt, børnene elsker Halloween og laver pynt af både hyggelig og uhyggelig karakter, så vi den sidste aften kan holde Halloween-fest. I forbindelse med festen underholder børnene og de stolte bedstemødre nyder løjerne.

Børnene får en unik mulighed for at knytte venskaber med børn fra andre dele af landet, og med nutidens sociale medier er venskaberne lette at holde vedlige.

Vi bedstemødre har også nogle dejlige dage, selvom vi selvfølgelig hygger sammen med børnene er der rig mulighed for voksentid – specielt om aftenen.

Tiden flyver afsted og pludselig er det fredag og lejren er slut og det er tid til at sige farvel.

Prisen kommer til at blive 1.250,- kr pr. person, dette beløb inkluderer ophold og mad. Det er muligt at leje pude og dyne, det koster 30,- kr pr. sæt. Der er et værelse pr. familie, men der er fælles toilet og bad.

Adressen er: Kolonien Strandlyst Vestervænget 6, Lohals 5953 Tranekær

Man skal selv sørge for transport til Lohals. Har du lyst til at vide mere, så kontakt mig på hallberg.karen@outlook.dk.

Jeg håber vi ses

Karen Hallberg, lejrleder.

Medlem af Dansk Folkeoplysnings Samråd